Tekil Mesaj Gösterimi
  #2 (permalink)  
Eski 02-07-2006, 04:44
pheatusa - ait Avatar
pheatusa pheatusa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
serbest deli..
pheatusa GeyikFoRuM Bireyipheatusa GeyikFoRuM Bireyi
Forum : İyi
Ortam : İyi
Yaradılış : -
İkamet : Eskişehir
Yaşı :
Mesleği : yatalak
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 60
Rütbe :

az once bi acı hissettim..tam küçük ayak parmağımın köşesinde..kaşımaya çalıştım acıdı...tavana baktım..o kucuk yaratık orda duruyodu..peşine düştüm..kaçtı...zor oldu ama en sonunda kıydım canına..şimdi tavanda aslında benim olan kanı ve onun cansız bedeni sıvazlanmıs şekilde duruyo..bi de yuvarlak içerisine alıp altına 4.Lui yazdım..evet onun 1.2. ve 3.su de vardı odamın tavanın başka köşelerinde..ve belki de uzayacaktı bu lui serileri...sonra aklıma şöyle bişi takıldı..acaba sineklerde beyin var mı? ya da bi sinek ögrenmeyi bilir mi? ya da ne bilim güdülenebiliyolar mı?

*nasıl oluyo da sinekleri kovalarken sanki onceden stratejik planlama yapmış gibi halıya dogru ucarak izini kaybettiriyolar?
*neden gece o uyuz edici sesle gelip kulaanın dibinde kanat çırpışlarının ruzgarını hissettirerek dolaşıyo?
*neden kan emmek için küçük ayak parmağının köşesi,avuç içinin yanı gibi kaşıması en zor ve en acı veren yeri seçiyolar?
*ben 0rh- im, ab+ kanlı birinden kan emdikten sonra benden emdii zaman nie ölmüyo bunlar, yada özürlü sivrisinekler dunyaya neden gelmio,bu organizmalarda kan uyusmazlıgı yokmu?
neden..neden...neden...
bu ve bunlar gibi bi suru soru isareti var mesela benim kafamda....

Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!

" 1984 Kutsal Bir Yıldır! "

Konu pheatusa tarafından (02-07-2006 Saat 05:47 ) de değiştirilmiştir..