Tekil Mesaj Gösterimi
  #4 (permalink)  
Eski 02-07-2006, 15:47
Erlik - ait Avatar
Erlik Erlik isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
CaNSıN
Erlik GeyikFoRuM BireyiErlik GeyikFoRuM Bireyi
Forum : Çok İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : -
İkamet : İSTANBUL
Yaşı : 27
Mesleği : Antrenör
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 81
Rütbe :

*nasıl oluyo da sinekleri kovalarken sanki onceden stratejik planlama yapmış gibi halıya dogru ucarak izini kaybettiriyolar?

**bu sorunun cvbını bende merak ediyorum....

*neden gece o uyuz edici sesle gelip kulaanın dibinde kanat çırpışlarının ruzgarını hissettirerek dolaşıyo?

**uyuzluk olsun işte...

*neden kan emmek için küçük ayak parmağının köşesi,avuç içinin yanı gibi kaşıması en zor ve en acı veren yeri seçiyolar?

**bak bunu biliyorum işte. bir yerde okumuştum sinekler için besin değeri en yüksek kan ayak parmaklarında bulunan kılcal damarlarda. kulağın kepçe kısmında falan bulunulmuş.bak bu yukardaki soruyada bir cvp olabilir

*ben 0rh- im, ab+ kanlı birinden kan emdikten sonra benden emdii zaman nie ölmüyo bunlar, yada özürlü sivrisinekler dunyaya neden gelmio,bu organizmalarda kan uyusmazlıgı yokmu?

**çünkü aslında onlar senin kanını emmiyorlar. sivri sinekler ağızlarındaki o ilginç hortumla kan yoluna (ki bu damar falan olmuyor deri altındaki küçük kan kesecikeri oluyor) ulaşırlar. daha sonra oraya bir sıvı enjekte ederler işte bu sıvı senin benim vb. kanında bulunan enzimlerin ayrışmasını sağlar.sivri swinek bu enzimlerden birini emer vücudumuzdan. zaten eğer bu sıvıyı enjekte etmese vücudumuza onun bizi ısırdığını bile farketmeyiz. çünkü kaşıntıyı yapan ve bize acı veren bu sıvıdır. ısırılan bölgeyi sıktığınızda akan şeffaf sıvı budur. bu sıvıyı vücuttan sıkarak çıkarmakta kaşıntıdan kurtulmanın en etkili yoludur... bişi değil

Bunlarda benim kafama takılanlar
* neden bir yerden ayrılırken ( dönmemek veya uzun süre dönmemek üzere) herkes (hatta sizinle o güne kadar muattap olmayan insanlar bile ) size çok ii davranır. bu vicdani birşeymidir yoksa sadece gittiğinize çok sevinmelerinin göstergesimidir.

* neden ölümle içiçe yaşayan insanlar ölümün adını anmazken. daha ölümün ne demek olduğunu bilmeyen ( yani sevdiği bir insanı kaybederek acı çekmeyen) insanlar ağızlarından düşürmezler ölümü. sanki ölmek, çok özenilecek veya istenmesi gereken bişeymiş gibi. "ölsemde kurtulsam" tarzı cümleler kurarlar sürekli olarak. bu, ölürsem kim ne kadar üzülür acaba merakı mı? yoksa ölümü kullanarak acıtasyon yapmak ve karşı tarafı yıpratma çabası mıdır..?

Seni Sevmek; Seni Sensiz Yaşamaktır. Seni Sevmek Hayata İnat Yaşamaktır. Ve Seni Sevmek Bebeğim; Yokluğunun Ayazına Aldırmadan,Geceleri Baktığını Umduğum Yıldıza Bakarak Güneşi Yeni bir Güne UYandırmak İçin Nöbet Tutmaktır...

Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Önemli Olan Dövüşmeyi Bilmek Değil. Ne Zaman Dövüşeceğini Bilmektir
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!

Konu Erlik tarafından (07-11-2006 Saat 02:04 ) de değiştirilmiştir..