Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 19-04-2006, 20:45
uniqorn - ait Avatar
uniqorn uniqorn isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
uniqorn Tecrübesiz
Forum :
Ortam :
Yaradılış : Bay
İkamet :
Yaşı :
Mesleği :
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 0
Rütbe :

komik itiraflar

1-Bir yakınımız yanımda çocuğunu emziriyordu. İki yaşındaki çocuk ısrarla annesinin göğüslerini çekiştirip bağırıyordu. Annesine, "Ne istiyor?" diye sordum. "Açık büfe istiyor" dedi! "O ne demek?" dedim, kadın açıkladı: "İki göğsüm de açıkta duracak, bir ondan bir ondan emerek keyif yapacak!"

2-Elli yaşlarında, hiç evlenmemiş, esprili bir aile dostumuz olan hanım; rahmi alındıktan sonra şu yorumu yaptı: "Hiç kullanılmadan hastanenin çöpüne gitti benim tesisat!" Doğrusu gülsem mi ağlasam mı karar veremedim! Hiçbir şey diyemedim.

3-Geçen yıl dört arkadaş aynı eve çıktık. Şehir suyu kireçli olduğu için damacanayla su alıyoruz. Su alma sırası bana geldiğinde damacanayı musluktan dolduruyorum. Parayı da cebe atıyorum. Şu ana kadar kimse iki su arasındaki farkı anlamadı.

4-Bölüm toplantılarına en erken gelenlerden biri olduğum için müdürümüz herkesin önünde bana teşekkür etti. Teşekküre ne gerek var? Ortaya konan su böreklerinden ve az sayıdaki rahat koltuklardan kapmak için başka seçeneğim yok!

5-Bir kez daha anladım ki erkekler sarışın bayanları daha çok beğeniyor. Saçlarımı sarıya boyattığımdan beri yol veren arabaların, açılan kapıların ve iltifatların sayısı arttı!