Tekil Mesaj Gösterimi
  #5 (permalink)  
Eski 05-07-2006, 12:49
RedKit

Ortam :
Yaradılış :
İkamet :
Yaşı :
Mesleği :
Uyarıları : / ()
Tecrübe :
Rütbe :

Aldatma erkeklerin geninde var ama insanlar hiçbirzaman şu şekil düşünemiyorlar. Ben mutluyum seviyorum seviliyorum birşeyler paylaşabiliyorum alıyorum veriyorum . 3. kişi neden hayatıma girsin denmiyor. İnsan milleti öyle değilmi elindekinle yetinemeyen hep daha fazla olsun diyen varlıklarız biz. Mantıklı düşünse aslında mutlu olmaktan ötesinin olmadığını anlayabilirler. Yani önce şuna karar vermeli ne için birlikteyim. Sevgi içinese ve seviyorsa neden 3. kişi sevmiyorsa yada şöyle diyeyim sevemiyorsa o ilişkiyi sürdürmeni anlamı varmı ? Belki ben ince düşünüyorum ama böyle olmalı ben sevmek için varım sevdiğimle mutlu olmak için herşeyi paylaşabilmek için varım. Ben oyun oynamıyorum aşk yaşıyorum ve bu aşk ancak iki kişiyle olabilir 3. şahıs girerse araya ne aşk olur ne mutluluk ne sevgi . İnsan severse eğer güvenir güven sağlarsa ve kalbinde tek isim olursa hayatta hiçbir şey hiçbir olay o insanı yıkamaz. Hayatın anlamı sevmek sevmek paylaşmaktır. Aldatan mutluluğu bulamaz hepimiz yaşamısızdır ve neden se aldattığımızda iki insanı da kaybediyoruz ve anlamadığım insan severken neden aldatır. Şeytan dürtüyor herhalde bunlar bana göre irade meselesi.