Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 10-07-2006, 10:27
angel - ait Avatar
angel angel isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
angel Tecrübesiz
Forum : İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : Bayan
İkamet : TOKAT
Yaşı :
Mesleği : ögrenci
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 0
Rütbe :

zamansız ayrılıklar ve itiraflar

Zamansız ayrılıklar...

Hadi biraz anlatalım paylaşalım bir taraftanda eski günleri hatırlayalım ( Belkide hiç unutmadığımız günleri )...Hatırlamak istemeyenlere hatırlattığımız içinde özür dileri Ama her unuttum deyişimizin ardından beynimizi kemirircesine kıpraşarak ön plana çıkmaya çalışan kim! kim! sorularının cevabi içimizi yakan sıcaklığı daha da kavurmuyor mu? Onunla buraya gelmiştik,onunle buradan geçmiştik onunla bu filmi izlemiştik onunla burda yürümüştük onunla burda sarılmıştık onunla burda tavla oynamıştık diye diye diye zaman geçer ömür geçer ama "onunla" yaşanılanlar hiç geçmez hiç bitmez...Bazen onun minicik,ufacik serçe parmağını özlersin bazende parmaklarının arasından kayan saçlarını..."Ben geldim" diyemezsin hele "Dön" hiç diyemezsin...Peki sizin "Ben geldim" diyebilecek cesaretiniz varmı yada "Dön" diye haykırabilecek kadar sesiniz yüksek çıkar mı? Evet kimler ne ilişkiler eskitti ne ilişkileri bitirdiğini zannedip bitiremedi anlatmaya hazırmısınız???Buyrun site sakinleri sizi dinliyor ...