Konu: koca delisi
Tekil Mesaj Gösterimi
  #3 (permalink)  
Eski 12-07-2006, 20:33
RedKit

Ortam :
Yaradılış :
İkamet :
Yaşı :
Mesleği :
Uyarıları : / ()
Tecrübe :
Rütbe :

ah sana birşey diyeyimmi tanıdığına sevdiğine inanıyorsan durma ileride pişman olmakta var. Ama şunuda unutma evlilik flörte benzemez bir ömür birlikte olmaya hazırmısın ? İnsan piskolojisine bakar bu iş 20 yaş vardır çocuk gibidir , 20 yaş vardır olgundur. Buna biz karar veremeyiz. Sen aynaya bak ve kendinle konuş. Seviyormuyum diye sor evet cevabı alırsan evliliği kaldırabilirmiyim diye kendine sor evet cevabını alırsan hiç durma. Ama unutma ev geçindireceksin iyi bir işin varmı ? O yükü kaldırabilirmisin ? Çocukluk yapıpta pişman olmak var ve bir ömür mutsuz olmak var. Seviyorum diyorsan ne yap biliyormusun git istet ve söz kesin yani ilişkinize bir ad koyun böylelikle sorunda kalkar . Zamana bırak ve oluyormu diye tart kendini evliliğe hazır hissediyormusun tüm sorularına cevap buldugunda ve bir ev geçindirebilecegine inandıgın zaman durma gezmekle tozmakla eline birşey geçmez. Seven insan evliykende flört zamanındaki gibi eğlenebilir gezebilir herşeyi yaşayabilir. Bunu sen kendine sormadın ama ben anladım.