Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 03-09-2006, 17:07
daPHNe - ait Avatar
daPHNe daPHNe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Editör
daPHNe Varlığını HissettiriyordaPHNe Varlığını HissettiriyordaPHNe Varlığını Hissettiriyor
Forum : İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : Bayan
İkamet :
Yaşı : 24
Mesleği : Öğrenci
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 101
Rütbe :

Thumbs up Lethe Röportajı (Beklenen Röportaj ve Çok Keyifliydi...)

eLeCTRa: veeeeeeeee beklenen röportaaaaajjj, Reelforum paraya kıydı ve ünlü adminiyle bi röportaj süresini ayarladı, akın bey ne kadar aldığınızı söyleyin bize

lethe: çok değil.. standart mönüm.. akdeniz pizza + sprite + magnum.. ali ısmarlayacakmış..

eLeCTRa: peki (aslında 5000$ aldı yalan bunlar)
lethe: karıştırma onları.. o benim araba param

eLeCTRa: eheheheh soydun bizi pis admin

™AliUnaLL©83: ben elimle saydım tek tek 100$ ları

lethe: sahte idi ama bir çoğu

eLeCTRa: şöyle bi kendinizi tanıtır mısınız merak edenlere...

lethe: eh bahsedelim bakalım..

lethe: sitede görünmese de 22 yaşındayım şuan itibari ile..

lethe: yine sitede görünmüyor ama ankarada oturuyorum.. diğer bütün adminler gibi..

lethe: gerçi siteye yazmayıp de neden burda söyledi isem bunları.. o da ayrı bi muamma

lethe: bi de hacettepe üniversitesinde okuyorum..

lethe: yeter bu kadar di mi?

eLeCTRa: evet elbette özele inicez zaten cıvımazsak ulaşabilirsek o dereceye

lethe: yok daha saat 00,51.. cıvıma zamanımıza var daha

eLeCTRa: önce forum mu alırdınız özel mi? siz seçiniz biz uyalım?

lethe: eh forum alalım.. özeli ne de olsa unuttururum ben sana

™AliUnaLL©83: ben unutmam ama

eLeCTRa: peki; reelforum şu an için sizde ne ifade ediyor akın bey?

™AliUnaLL©83: PARA, PARA, PARA.........

eLeCTRa :

™AliUnaLL©83: Bi de 206 HDİ

lethe: evde geçirdiğim zamanın büyük bir bölümü demek oluyor.. bölgesel bir telekom problemi yüzünden 2gün giremedim siteye.. tam server değiştirdiğimiz dönemde.. en çok da o zaman anlamıştım bayağı bi alıştığımı siteye.. bilgisayarı açar açmaz önce reelforum, sonra msn, sonra winamp.. sıra değişmez reelforumun gerçek önemini en sonda anlatayım ama.. ok?

lethe: 206 benimdir.. elbet bir gün alırım

lethe: burdan da google'ı bir kez daha kınıyorum..

eLeCTRa: ehehehehe (adminsel sorunlar gugılı yoksa seviyoruz sevgili okurlar)

lethe: elbetteki özellikle ali ve yağmur sayesinde gerçek olacak bu 206 hayallerim.. bizde site çok

lethe: ali = yağmur ne de olsa di mi?

lethe: yağmur = ali de olur

eLeCTRa: eheheh, evet elbette :ehi:

™AliUnaLL©83: evet yağmurummmmmmmmmmmm benimmmmm :ehi:

eLeCTRa: peki foruma sonradan damladığın, önceleri hep electra'ya muhalefet olduğun, electra'yla tatlı sert atıştığıın ve çok güzel arkadaşlıklar kurduğun doğru mudur?

lethe: birazı doğrudur.. şöyle ki.. electra hanımla karşılıklı atışma şeklinde değil de, genelde benim zaferimle sonuçlanan atışmalar ve electra tarafından başlatılan sataşmalar oldu.. ama hep boyunun ölçüsüün almıştır bu admin kızımız arkadaşlıklar ise süperdi zaten hep :ehi:

eLeCTRa: peki öyle diyelim.

lethe: ehheheue, ali korumasa ohooooo yani.. di mi?

™AliUnaLL©83: koricam tabi akıllım meleğim o benim

lethe: olsun.. ben 2nizi de susturmasını bilirim

eLeCTRa: reelforumda gitgide bir gelişme olduğunu görüyoruz ve yazşıyoruz birlikte, forumla uğraşmanın, yöneticiliğin ne gibi sorumlukları var akın? ya da yöneticiliği adına dile getirmek isteidğin bişey varsa alalım yoksa sonsuza dek sus

lethe: forumda daha bir çok gelişme olacak elbetteki.. ama her şeyin bir zamanı var takdir edersiniz ki.. gün gelecek ve bu site hakettiği yere bütün üyelerinin ve yöneticilerinin sayesinde gelecek.. ali, planları ve senin desteğin bunun yanı sıra bizim iteklemelerimiz ve bütün üyelerimizin de katkıları ile herkes tarafından beğenilen bir sitemiz olacak.. tam da bu noktada işte yönetici kesimine daha bir dikattli ve sorumluluk sahibi olmak düşüyor sadece..

eLeCTRa: peki şu an forum ve bölüm yöneticilerimiz var, onlara söylemek istediğin bişey var mı?

lethe: biraz daha gayretli olmalarını istemez değilim hani.. gereksiz mesaj ve konuların silinmesi ya da yanlış yerde açılan konuların taşınması hususu tam olarak rayına oturmuş değil.. ama arkadaşların bunu en yakın zamanda en iyi şekilde yapacaklarından şüphem yok benim açıkçası.. bunun dışında onlara hatırlatacağım bi konu yok.. zaten ellerinden geleni yapıyorlar.. yeni bir forum olmanın sorunları bunlar elbetteki.. normaldir..

eLeCTRa: forumda sevdiğin şahsiyetlerin nicklerini merak ediyoruz

lethe: efendim, admin (ki hepsi çok ama çok sevdiğim kadim dostlarımdır..) ve mod, süper mod tayfasının her birini ayrı ayrı seviyorum zaten.. bunun dışında hadi beni güldür biraz, sah, nihan, phaateh; şu aralar aktif olmasalar da drugbox, AngelsLament, maaze yine yakın arkadaşlarım..

eLeCTRa: arkadaşlarını buraya toplayıp forumu ele geçirmek istediğini öğrenmiş bulunuyoruz, reelforumu bırakmak için ne kadar istiyosun pis hayinnnnn

lethe: evet.. bir çok arkadaşım var burda.. yakında siteyi ele geçirip kendi emellerimiz doğrultusunda kullanıcaz belki bir metal sitesine çeviririz.. henüz karar vermedik

eLeCTRa: sana kalsa zaten forum simsiyah metal ötesi bi site olucaktı

lethe: lacivert beyaz olacaktı

lethe: ama maviye "yakın" bir renkte karar kıldık seninle beraber hatırlarsan

eLeCTRa: evet elbette hatırlıyorum

eLeCTRa: foruma konu eklerken neleri gözetiyosun, örneğin alıntı yapmak seni rahatsız ediyo mu? nedir kriterlerin?

lethe: ya tek bir kriterim var.. o da başka forumlara girip içerik almamak.. zaten attığım hiçbir mesajda bunu göremezsiniz.. bu yüzden mesaj sayım hızlı bir ivmeyle artmadı hiçbir zaman.. ama forum forum dolaşmak yanlış olduğunu düşündüğüm bir şey değil kesinlikle.. benimki sadece biraz olsun özgünlük katmak için foruma.. komik fotoğrafların hemen hemen hepsini yabancı sitelerden buluyorum örneğin.. eklediğim diğer konuların hepsinde de zaten kesinlikle bir kaynak vardır mesajımın en altında.. çünkü forumda belli belirsiz bir işbirliği var zaten.. herkes nereye konu açması gerektiğini çok iyi biliyor..

eLeCTRa: başka forumlarda zaten hiç şekilde kaynak ya da 'şurdan aldım' mesajı verilmiyor, o yüzden insanlardan bi kaynak belirtmesini bekliyoruz. Özellikle haber ya da bilimsel konularda. doğru mudur?

lethe: kesinlikle öyledir.. sebebi de çok açıktır.. internet çöplük gibi artık.. yerli yersiz, yalan yanlış bir çok bilgi var.. tam da bu nokta da gerek inandırıcılık ve doğruluk açısından gerekse emeğe saygı bağlamında, alıntı yapıldığı taktirde, herkesi kaynak belirtmeye davet ediyorum..

eLeCTRa: evet önemli bi uyarıdır teşekkür ederim adıma..

lethe: et tabiki

eLeCTRa: özel ilgi alanlarınız nelerdir akın bey? (kızlar hariç :ehi: )

lethe: :pu:

lethe: kızlarla aram her daim çok iyi olduğu için "özel" bir ilgi alanı sayılmıyor electra hanım.. çünkü çok samimi olup da aramızdan su sızmayan bir çok kız arkadaşım var.. bu karşı cinsle olan ilişkilerimi dengelemek adına çok işe yarıyor.. kapak olsun bu da sana şakacı seni

eLeCTRa:

eLeCTRa: yani ben şu şekilde sormuştum, kitap, müzik gibi şeyler

lethe: ben açıklamamı yapayım da

lethe: :pu: klişe sorulara başlama zamanı, artık şiştim diyorsun yani..

lethe: madem doğru düzgün soruların yok.. neden sıvadın kollarını bu işe? ne diye ropörtaj diye tutturdun

lethe: hı?

eLeCTRa: ya allahım ne sorcam manyağa bak

lethe: hah.. ben mi söylicem sana şunu sor bunu sor diye.. ?

eLeCTRa: şey akın mutluluğun resmini çizebilir misin? :pu:

lethe: çizerim.. çok basit.. bir kağıda bi kalp çiz.. içine de yağmur yaz ali yaz.. tamamdır işte.. :ehi:

lethe: kapak 2..

eLeCTRa: süpersin...

™AliUnaLL©83: bu resme bayıldım bi yerden tanıdık

lethe: öyleyim.. süperim.. bi de mükemmel di mi?

lethe: ayrıca; zeki, cana yakın sevecen vs..

lethe: bi de güvenilir, adam gibi adam, uğrunda ölünesi, tapılası falan işte..

eLeCTRa: boş zamanlarında naparsın akın? (diğer versiyon)

lethe: boş zamanım olmaz benim.. bir şey yaparken zaten o zaman dolmuş olur.. uyurken bile.. kapak 3..

lethe: başka?

eLeCTRa: akın ne sorcam sana ben ne adamsın ya her normal insan gibi cevap versnee

™AliUnaLL©83: akın sana da bi kapak BANLANDIN!

lethe: tamam alicim kızma sen..

lethe: dur şey sor bak yağmur.. sevdiğim müzik türünü gruplar falan.. ok?

lethe: sor hadi..

eLeCTRa:

eLeCTRa: eğer müzik dinlerim deseydin sorucaktım zaten..

lethe: tabi.. hıhı..

eLeCTRa: fırsat mı bırakıyosun, çen çen

lethe: sus.. eline gözüne bulaştır sen.. ondan sonra da suçu bana at.. aliyi de al arkada.. kutsal ittifakçılar sizi.. hep böyle zaten.. hep bi üste çıkmaya çalışmacalık.. ne bu bea

eLeCTRa: neler dinlersin akın? :ehi:

lethe: sevdiğim gruplara vs gelince de..

lethe: genelde bir iki tür üzerinde yoğunlaşmış durumdayım desem yanlış olmayacaktır.. doom-death-gothic..

eLeCTRa: bu kadar mı

eLeCTRa: isim versene grup falan

lethe: iyi.. bi bekle bakayım.. pek türkçe dinlemem.. o yüzden söylememiştim..

lethe: draconian en başta gelmiştir hep benim için, yeri çok ayrıdır.. tam olarak istediğim müziği yapıyorlae.. gerek sözler gerekse sound tam istediğim gibidir.. sonrasında my dying bride, empyrium, lacrimas profundere, morphia, saturnus, tristania, amorphis.. bunların yanı sıra sentenced (beni metal dinlemeye sevkenden, dağılmasıyla çok üzen, hayatımdaki bir diğer özel grup).. ve unutmadan da dark tranquillity ve opeth sevdiğim gruplar.. bunların dışında geniş bir müzik yelpazesine sahip olduğum söylenemez.. zaten melankoli içime işlemiş.. her daim aşık bi adamım ben..

eLeCTRa: my dying bride ın mp3lerini aramıştım bi ara yolla bana bi zahmet(kişisel kaygılar :ehi: )

lethe: ohoo.. bütün albümleri, üstüne üstlük de demoları (bir demo eksik ama ) var bende.. ama verir miyim sana bilemem yalvarırsan belki

eLeCTRa:

eLeCTRa: acı bana :ağlamaklı:

™AliUnaLL©83: ne yalvaracak sana ben bulurum hepsini..

lethe: peki.. yeter bu kadar.. bi ara uplarım sana.. ya da kaynaklarımı deşifre ederim..

eLeCTRa: foruma dönersek eğer, forum içinde eksik ve kuvvetli başlıkları bize söyler misin?

lethe: sen bilmiyor musun da o başlıkları.. yani sırf soru olsun da di mi
electra.. kabul et, sen yeteneksiz bir röpörtajcısın.. ben senle röpörtaj yaparken msn de diğer pencereyi açıp "ne sorayım ya" demişmiydim de sen bana az önce sordun bunu? sen bunun cevabını ver bi önce.. forum gayet iyi merak etme..

eLeCTRa: vururum kafamı katil olursun

eLeCTRa: akın aliden bu soru elinde sihirli bi değnek olsa kimi kafasına vurudun diyo

lethe: kendi kafama elbetteki de..

lethe: artık aşık olunca dünyadan soyutlanıp acının içine düşmemyi dilerdim öncesinde..

eLeCTRa: aşk konularına girmiyorum sen dağılıyosun yoksa

lethe: herkes bilir zaten.. fazlası ile dağılıyorum.. meşhurdur benim bu hallerim arkadaşlar arasında sanırım biraz da dinlediğim müzikle alakalı bunlar.. zira az önce saydığım grupların bir çoğu öldürücü etkiye sahiptir..

eLeCTRa: forumda en fazla canını sıkan şey nedir?

lethe: google.. canım en çok o sıkıyor.. bunun dışında gereksiz yere edilmiş laflar sıkıyor canımı.. bi de seviyesiz hareketler.. ve bunların önüne geçmek için kırmak zorunda kaldığım insanlar..

eLeCTRa: hayatında kalıplaşmış fikirlerin var mıdır? örneğin et yemiyosun, bunun gibi şunu yapmam bunu etmem diye başka alanlarda söylemlerin var mı?

lethe: var bir sürü.. ben zaten sabit bir insanım.. kolay kolay değişim göstermem.. (burcum boğa ) öyle olsa bile bunlar çok ani ve plansız değişimlerdir.. bir anda olur.. neyse..

lethe: et yememek demişken sen.. öyle artislik olsun da insanların gözünde karizma yapayım falan değil bu.. taaaa çocukluğumdan beri.. mesela ne tavuk kanadının ne de bagetin tadını bilirim.. ağzıma sürmedim hiç.. çünkü bu benim için her zaman tavuğun kolunu ya da bacağını yemiş olmaktı.. evet öyle de zaten ama.. işte "bacağını yemiş olmak" derken ne anladı iseniz o deyip geçicem.. çünkü et yiyen bir insana et yememeyi anlatamazsın.. çocukluğumda şekli belli olmayan etleri babaın zoru ile yemiştim.. klasik "o tabak bitmeden masadan kalkmak yok" muhabbeti çok ama çok dönerdi bizde.. çünkü babam mangal düşkünü bir insandı büyüyünce yeter uleyyn!! nidaları atmıştttım sonrasında ben.. (içimden tabiki de )

lethe: bunun dışında galatasaraya sempati duymam asla..

lethe: bi de işin bir inançlar boyutu vardır ki bende.. hiç girmeyelim.. kavga çıkartmakta üstüme yoktur bu konuda.. drizzt bilir.. o yüzden kalıplaşmışlıklarım konusunu kapatalım istersen

™AliUnaLL©83: Bu galatasaray a sempati duymama liseden geliyor heralde, az mı kıl ederdim sizi

lethe: ehehuhehuhe.. evet.. siz bi bilseniz.. gs - fb muhabbeti yüzünden ali ile 3 ay kadar bi küsmüşlüğümüz bile var

ethe: çocukluk işte..

lethe: ama çok oldu lise biteli..

lethe: büyüdük artık..

lethe: ki aliyle kavga etmiş şolmak çok zor bi şeydir aslında.. her daim iyi anlaşmışızdır çünkü.. :ehi:

™AliUnaLL©83: hadi ya hatırlamıyorum bak

lethe: unut unut daha iyi

™AliUnaLL©83: vallahi hatırlamıyorum yalnız

lethe: iyi olum işte ne güzel

™AliUnaLL©83: demek ki kavga sayılmazmış

eLeCTRa: akıncım, çok büyük bir ya da bir kaç pişmanlığın var mı? varsa bizimle paylaşır mısın?

lethe: en çok sevdiğim türk filminin sonunda yazar: hep denedin, hep yenildin.. olsun yine dene, yine yenil.. bu sefer daha iyi yenil.. bu mantık çerçevesinde pişmanlık benimle bağdaşan bir duygu olmadı hiç.. hata olabilecek davranışalrım için başka bir cümle ise: olsaydı olurdu, olmasaydı olmazdı.. benim mantığım bunlardan ibaret.. pişman olmadan hatalarımın üzerine gidip, aynı hatayı daha iyi bir şekilde yapmaktan çekinmemek de bu iki cümlenin abartılı bir başka çıkarımı sanırım.. ama o hatalar işte hep beni ben yapan.. aldığım dersler.. daha büyük bir hatadan daha büyük bir ders çıkarma çabası da cabası

lethe: filmin adı masumiyet bu arada.. zeki demirkubuz filmi.. kendisi en çok sevdiğim türk yönetmendir..

eLeCTRa: ama bu hatalar insanları senden uzaklaştırmadı mı? yoksa seni hep çekiyolar mı?

lethe: insanların "mükemmel olduğu" fikrini hiçbir koşulda kabul etmediğim için kafama taktığım hiçbir şey olmuyor.. ne onlar benden uzaklaşıyor, ne de ben onlardan.. amaaaan.. si**** et gitsinciyim ben.. hem sonuç olarak ben de bir insanım değil mi? yaptığım bir hatanın ya da karşı tarafın yaptıklarının bende iz bırakması pek mümkün değil.. o yüzden bir soğuma ya da uzaklaşma olmaz.. hayata bakış açım ile ilgili bir durum bu..

eLeCTRa: diyelim ki çok büyük bi hata yaptı ve karşındaki insan çok çok kırıldı, bu durumda zorlanmıyo musun? ondan özür diliyo musun? belki küçük bi hediyeye yazdığın bi not oluyo mu?

lethe: şimdiye kadar kimseye barışma hediyesi almadım.. rüşvet sayılır bu.. bana göre değil karşımdaki insanı bu durumdan ötürü çok üzgün olduğumu ve onu tekrar kırmamak için elimden geleni yapacağımı anlatmayı tercih ederim..

lethe: eğer samimiyetimi anlarsa sorun olmayacaktır zaten..

eLeCTRa: ne rüşveti saçmalama akın bak o smileyin önüne şöyle yapıcaksın :ağlamaklı: o zaman o rüşvet dediğin hediye süper anlam kazanır aslında mahçubiyetini perçinleyen bi obje olur ve unutulmaz bi nesne haline gelir...

™AliUnaLL©83: katılıyorum.

lethe: hediye sözcüğünü bölersen ne demek istediğimi anlarsın electra. ve de işbirlikçisi aliunall..

™AliUnaLL©83: ali=yağmur tabiki

lethe: ehuheheuhe.. peki öyle olsun ama..

lethe: anlatayım dur..

lethe: hediye.. sözcüğü ikiye bölersek eğer.. he + diye.. he, halk arasında "evet" demektir bu, ve diye yani "demek" fiili.. siz karşınızdakine he+diye vereceksiniz.. bir çıkar çerçevesinde, he (evet) desin diye.. -bu aklınıza ilk aşamada gelmeyen, bilinçaltı bir çıkar da olabilir) ve karşınızdaki de size he (yani evet) diyecek.. karşılıklı bir çıkar birliği.. ben çıkarların içinde yer almamayı tercih edip insanlara he dedirtmek için he+diye almadım hiç..

™AliUnaLL©83: şimdi sana bi kelime söylicem akınım böl bi ne çıkıyor

lethe: söyle

eLeCTRa: öfffffffff amma ukalasın be sen hodiye al akın

lethe: peki.. insanlara "normal" zamanlarda armağan almaktan bahsetmiyorum elbetteki.. bu farklı bir durum..

eLeCTRa: biliyorum biliyorum her zmaanki gibi seninle didişmek güzel oluyo ondan üsteliyorum

lethe: ama her zamanki gibi gene altta kalıyorsun.. ben keyif almıorum

lethe: :pu:

™AliUnaLL©83: biri bişey mi dedi acaba ?

lethe: ben demedim walla

™AliUnaLL©83: hmmm... bi ses duymuştum sanki neyse devam edelim

lethe: bu arada röpörtaj olduğu için çizgiyi koruma ne kadar da zor di mi?

ölüm ya da ayrılık
farkeder mi söyle ? Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
sensiz rüzgar olur da özgürlüğümle
ne olur durma gözyaşlarında
bugün de kal yarınlarıma...

_______________***________________

Başka türlü birşey benim istediğim
Ne ağaca benzer ne de buluta
Burası gibi değil gideceğim memleket
Nerde gördüklerim nerde o beklediğim
Rengi başka tadı başka... ''' derdim hep...

Artık demiyorum... Mükemmel'im...Vazgeçilmez'im...

Gördüğüm her güzellikte sen hep varsın...