eLeCTRa: ben siteye biraz daha değinmek istiyorum bu nedenle (nası edebiyim nasııııı

); sitemizde bir çok kahraman var bunları isimleriyle yaptığı işlerle dile getirmeni istiyorum örneğin neslim ilk günlerden beri bizimle, anti, cansın 8969 iope ve buraya yazarsam çok uzuycak isimlerin sende bıraktığı izlenimlerden ve forum adına yapılan güzelliklerden bahseder misin?
eLeCTRa: (zor soru

) uzun yaz geçiştirme kırmayım kafanı
lethe: sen konu geçiştiriken iyi ama di mi
lethe: başından beri bizimle olan üyelerimize çok büyük bir teşekkür borçluyuz elbetteki.. neslim 158. üyelikle saydığın isimlerin en eskisi belki de.. ve foruma katkıları taktire değer.. tam da bu noktada iope 595. üye.. ama onun da katkıları küçümsenemez.. yani sen başından beri bizimler olanlar derken ben garip bir şekilde yine sana sataşma ve 4. bir kapak yapma gereği duydum.. bu noktada bir yanlış anlaşılma olmasın lütfen
lethe: forum adına 1 mesaj atan bir üye bile benim için çok özel.. foruma daha çok emeği geçenlere olan sevgimi sen düşün artık.. teker teker isim vermek zor bana kalırsa..
eLeCTRa: (saf, ben başta bizimdle olanlar derken neslim hiç konu yokken burdaydı sonra 8969 yönetici değilken gezi mekanlarını düzenledi 50 konu açtı bunları kastettim tabi anlayana hıh!)
lethe: :pu

:
eLeCTRa: bunlar misaldir arkadaşlar alınmayınız sırf kapak yemediğimi göstermek için
lethe: ama içinden geçen sesleri duyamıyorum ki :pu

:
lethe: hem olmuyor işte yine de.. kalıyorsun altta..
eLeCTRa: evet ya ah bi röportaj yapmasaydık aaaaaaah
lethe: ehuhehueh.. lütfen üslubumuzu koruyalım
eLeCTRa: terbiyeli kızım ben ondan :ehi:
lethe: ya bak hemen şimdi burda benle baş edemeyeceğini itiraf et.. ben de sataşmayım sana.. ok mi?
eLeCTRa: tv mi internet mi akın? (sus ve cevapla

)
™AliUnaLL©83: ses mi geliyor bi yerden ?
lethe: yok gelmedi
lethe: internet elbetteki..
eLeCTRa: (ironik oldu sus ve cevapla

)
lethe: ben ironilere pabuç bırakmam..
eLeCTRa: neden internet

(çekiceksin biraz soruları öyle kestirip atmaca yok

)
lethe: televizyonda o an için verileni izlemek zorundasınız.. kısıtlanmak gibi bir şey bu.. ama internette istediğinizi istediğiniz an seçme şansınız her zaman baki.. daha geniş bir yelpaze yani..
lethe: kanal değiştirmekten öte bir şey bu..
eLeCTRa: peki winston mı LM mi, eti cin mi topkek mi, coca cola mı pepsi mi, aşk mı para mı, angelina jolie mi jennifer aniston mu? :pu

:
lethe: ehehuhehuhe..

winston, cin, coca-cola, aşk, jeniffer aniston..
eLeCTRa: (ve lectra soru sormacanın doruğundadır

)
lethe: sor sor sor..
eLeCTRa: lectra değil vectra :pu

:
™AliUnaLL©83:

:
eLeCTRa: 1 yıl sonra reelforumdan aldığın paralarla Pegout 206 alıcağını onaylar mısın kamuoyu duysun :ehi:
™AliUnaLL©83: güzel soru bakalım ne diyecek?
lethe: ama tuzak soru..
lethe: benim burda paranın önemi yok önemli olan forum ve onun niteliği
demem gerekiyor electra.. ki diyorum da.. sonuç olarak yemezler
eLeCTRa: ya wallahi yok öyle bişey alıcam de kızlar pm kutunu doldursun
eLeCTRa: maksat o yani
™AliUnaLL©83:
eLeCTRa: arabada tek başına gezme diye bu bir reelforum hizmetidir...
lethe:
™AliUnaLL©83: :pu

:
lethe: sanalda aşk olmaz
eLeCTRa: akıncım kastım o değil elbette, aşkın nerden çıkacağı belli olmaz derler ya doğrudur bazen bi bakış etkilemez mi seni? elbette ki haydaa kızı gördüm buluşalım gezelim değil olay..
lethe: yok bende genelde şöyle.. ellerini gördüm, ayakkabı zevkini bi de saçlarını beğendim.. hadi gezelim.. ehuhuhehuhe..
lethe: bakışlarını beğenmediğim kadınlardan pek haz etmem.. bakışlar tamam dedikten sonra tabi ki bu
eLeCTRa: peki

aşkı arıyo musun peki, hani olur ya gezip tozmadan nası aşık olucam diyip gözüne kestirdiğin karşı cinsden elektrik geliyo mu kaygısı vardır ya böyle

bişey yaptın mı hiç?
lethe: hayır.. ben hep imkansızı zorladım.. çoğu zamanda imkansızlıklara karşı boyumun ölçüsünü aldım..

zor olan kadınlara aşık oldum hep.. onlar her seferinde elektrik vermeyen oldular.. o yüzden de bi kaygı oluşmadı hiç
eLeCTRa: ay kıyamam sana ya :ağlamaklı: salak kızlar :ehi:
lethe: :ehi:
lethe: sen ve senin gibiler değil ama :ehi:
eLeCTRa: eheheh tşk ederim...
lethe: et tabi ki..
eLeCTRa: okuduğun okul seni ileride mutlu edicek mi? ek bi iş yapmayı düşünür müsün? ya da bi büro kurup web tasarımı yapmayı? :ehi:
™AliUnaLL©83:
lethe: sizler gibi dostlarım olduğu sürece benim sırtım yere gelmez.. büro kurma fikrinin temelleri çok öncesine dayanır zaten.. ve bu bir şekilde olacak.. çünkü bu bizim hayal ettiğimiz değil de inandığımız bir şey artık.. isme kara veremedik bi tek
eLeCTRa: AYA (İlk harfler geyiği)
™AliUnaLL©83: mutlaka olacak akınımmmm...
lethe: ama aya ile dalga geçerler avuç içi diye
™AliUnaLL©83: allahım ya illa kültür birikimini gösterecek
eLeCTRa: aya avuç içidir evet bulmacalarda çok çıkar :ehi:
eLeCTRa: ehehehh
lethe: ben hep bilirim
eLeCTRa: akın, eski dilde su? :ehi:
lethe: ma ya da pi :pu

:
™AliUnaLL©83: zu :pu

:

:
eLeCTRa: ehehehh
™AliUnaLL©83: uba buga da denebiliyormuş
eLeCTRa: bi de şey çok çıkar resimdeki ünlü :pu

: akın resimdeki ünlü kim hadi sıkıyca bunu cevapla
lethe: bahar feyzan..
eLeCTRa: (bu arada nası çalışkanım bi yandan konu açıyorum ya :ehi: beni takdir edin)
lethe: ok.. ediyorum..
™AliUnaLL©83: bu olsa olsa süleyman abi
eLeCTRa: ölücek bahar diye diye :ehi: ama bahar olmaz o zaman büronun ismi AYAB olur anlamsız :ehi:
eLeCTRa: BAYA olsun kötü pis anlamında :pu

:
lethe: baya olur o zaman baya büro işte :pu

:
lethe: tühhh.. benden önce yazdı
eLeCTRa: ehehehh... ben daha çok yaşicim :ehi:
eLeCTRa: forumda düşündüğün yenilikler var mı? mesela bu röportajlar aslında forum dışı bi olay ve sonradan ekledik, cahit radyo da keza öyle... var mı aklında bi fikir?(bunu aslında hiç konuşmadık daha önce yaratıcı bi fikir var mı diye

)
ethe: ben hep portal osun istedim ama olmayacak maalesef.. hackerlar la muhattap olma istemiyoruz haliyle.. bunun dışında sürpriz fikirlerimiz var ama.. şimdi söylemelk olmaz.. adı üstünde..

sürpriz.. reelforumu takip edin
eLeCTRa:

peki cahitin forumun önüne geçtiğini düşünüyo musun? örneğin yöneticilerin uzun sohbetlere dalıp forum içeriğini boşladığını düşündün mü hiç?
lethe: hayır.. insanların ne forum oyunlarına çok yönelmiş olmaları ne de cahite fazlaca ilgi göstermeleri beni hiçbir zaman rahatsız etmedi.. isteyen istedi yapabilir.. forumumuz buna müsait.. 10000lerce konumuz yok belki ama işe yara ve herkesin ilgisini çekebilecek bir içerik var.. insanlar bunları gözardı etmiyor zaten..
eLeCTRa: (akıllı seni

)
eLeCTRa: bu yeni bi oluşum o yüzden şu 30 mesaj kotasını bi kez daha anlatır mısın üyelerimize? neden buna ihtiyaç duyduk? ha benim kotam bu arada 3346 gb oldu geçtiğimiz ay :pu

:
lethe: ehehuheuhe..
lethe: 30 mesaj kotası alinin fikri olmakla berbaer forumun aktif üyeleri tarafından her daim taktir edilen bir uygulamadır.. sebebi insanların bu siteyi daha iyi tanımasını ve anlamasını sağlamaktır..
lethe: paylaşımlara katkıda bulumaya teşvik ve siteye ısındırmaya yönelik anlamları da var tabi..
lethe: benimseme bi de
eLeCTRa: bi de 'pardon bağyan msninizi alabilir miyim?' diyenlerden koruma çabası diyebilir miyiz
lethe: evet
™AliUnaLL©83: yağmuru koruma çabası da diyebiliriz .. ehhehe

:
eLeCTRa: ehehh.. yok canım kızlar hep bu konuda taciz edilir :ehi:
™AliUnaLL©83: ( tutamadım kendimi kusuruma bakmayın )
lethe: ah biz erkekler..
eLeCTRa: Forumumumuz canımız göz bebeğimizde ocak ayında sizce kaç üyemiz olucak?

lütfen düşünerek tahminde bulununuz ocak 1 de dönüp bakıcaz bu röportaja
lethe: 7500ü geçerse iyi olur.. tahminim de yönde..
eLeCTRa: 7500 mü diyosun yani?
™AliUnaLL©83: tam bi rakam alalım lütfen?
eLeCTRa: sence alim?
lethe: peki.. 7524 ali bey..
™AliUnaLL©83: ben size tahminimi söylüyorum...
eLeCTRa: bende 4444 diyorum.
™AliUnaLL©83: tam tamına 23500-25000 arası üye sayımız olacak
lethe: ama foruma üye olmadan içerik okuma olayını kaldırırsak :ehi:
eLeCTRa: vaaaaaaaaaaayyyyyy

yaşayalım görelim kayıtlara geçsin bu iDdialar :ehi:
™AliUnaLL©83: şöyle söylim bu foruma en az 1 mesaj yazmış 23000 üye olacak ocak ayında
lethe: konu okumak için bir tane de mesaj atma zorunluluğu gelecek anlaşılan.. ehuhuhehueh..
eLeCTRa: aslında akıllı karakter sahibi olan 1800 üyeyi de tercih ederim ben sorun değil 20bin olması :ehi:
eLeCTRa: olmaması olucaktı..
™AliUnaLL©83: o zaman şöyle söylim bu forumda adam gibi adam olan 23000 üye olacak
eLeCTRa: kapaklar yine bana :ağlamaklı:

:
™AliUnaLL©83: sana kapak yapar mıyım meleğimmmm ya sadece anlatmak istediğimi anlatmaya çalışıyorum ( cümleye bak )
eLeCTRa: foruma dair, üylerimize dair son sözleriniz bizimle paylaşırsanız seviniciizz sayın lethe bey

Pönkürünüz
lethe: pönkürmeyi açıklayınız..
eLeCTRa: biliyorum hayatımın baharı

şaka yaptım..
™AliUnaLL©83: :puhah:
lethe: banal şeey seni hıh..
lethe: reelforumun hakettiği noktaya gelmesini dileyen herkese bu dilemekle olmaz lütfen biraz çalışın diyorum..
lethe: akitif üyelerimize de şükranlarımı sunuyorum
™AliUnaLL©83: hani bana hani bana
lethe: önümüzdeki ilk adminler buluşmasını bekle ali sen.. kadim dostum benim
™AliUnaLL©83:
eLeCTRa: bende kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum akıncım, herşeyden öte güzel bi insanı tanımış oldum, katkıların alkışı hakediyo
lethe: alkışla o zaman..
lethe: hadi .. ehehuhehuhe..
™AliUnaLL©83: evet akınım tşk ederm bende bizim yanımızda olduğun için hep.. eheuhehe..
eLeCTRa: alkış smileyim yok bugün git

yarın gel ama istersen msnden ses klibi yapıyım alkışımı ama kim f2ye basıcak :pu

:
™AliUnaLL©83: :pu

:
eLeCTRa: Adminlerimizde lethe ile birlikteydik, geç gelen bi röp. oldu ama güzeldi, onunla konuşmak hep zevklidir zaten... :ehi:
lethe: bu site bana ali ve drizztin yanında yepyeni ve büyük olasılıkla çok uzun soluklu beraberinde de çok sağlam olan bir dostluğu, seni, kazandırdı.. bu açıdan baktığım zaman paha biçilemez bir yer benim için reelforum :ehi:
eLeCTRa: :ağlamaklı: :ağlamaklı: :ağlamaklı: :ehi:
lethe: sitenin en büyük anlamı budur..
lethe: sona sakladım :ehi:
™AliUnaLL©83: aynen sitenin anlamı !!!!
eLeCTRa: vay be akından böyle sözler duymak hakkaten çok süper akın hatırlat büroda kafana kağıttan top yapıp atıcam ciDDen

:
lethe: o günler gelecek inan.. ben de hiç sesimi çıkarmadan sana atıcam
lethe: kızmicam yani..
eLeCTRa: ehuheh.. kız sıkıysa
™AliUnaLL©83: ehuheh.. hele bi kız :ehi:
lethe: evet.. tırnakları uzun hatunlara kızılmaz nitekim kötü sonuçlar doğurabilir..
eLeCTRa: bitiyoruz burda ekşın diyerek başlattığımız röp. umuz (ben dedim ekşın diye duymadınız siz

) stop diyerek son buluyor... :ehi:
eLeCTRa: söndür ışıkları akın..
lethe: nokta..
™AliUnaLL©83: ----------------------------------------------------------------------------------
eLeCTRa Notu: Bu röportajı akın düzenledi ve röportajı düzenlemenin ne kadar zor bi iş olduğunu anladı ve bi kez daha önümde saygıyla eğildi :ehi: