Konu: olur mu ya
Tekil Mesaj Gösterimi
  #7 (permalink)  
Eski 16-01-2007, 11:28
pheatusa - ait Avatar
pheatusa pheatusa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
serbest deli..
pheatusa GeyikFoRuM Bireyipheatusa GeyikFoRuM Bireyi
Forum : İyi
Ortam : İyi
Yaradılış : -
İkamet : Eskişehir
Yaşı :
Mesleği : yatalak
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 60
Rütbe :

Alıntı:
göcebe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya ben anlamadım bu hatun milletini... kız ben varım diye sigara odasından cıkmamaya başladı tabi ben de dedim tamam bu iş.. sonra dedim ya hoşlanıyorum senden tabi kız direk yol verdi bana.. bu nasıl birşey yaaaaaa... kızları cözebilen bir program varsa lütfen acilen ulaşsın bana
bence önce şunun erkek bünyeler tarafından anlaşılması gerekiyo; herşeyi üstünüze alınmayın nerden biliyon hatunun sen var diye sigara odasından cıkmadıgını...belki başka biri içindir...ya da başka bi sebebi vardır falan...

dedim ya..erkek bünyelerin de bence en büyük sorunu kıldan tüyden nem kapmaları...bana merhaba dedi.. :hee: bana baktı :hee: bana güldü :hee: demekki benden hoşlanıyo :hee: tamadır bu iş,hermen yollanalım , açalım hissiyatımızı ........modu hakim cogu bünyede

kızları çözme işine gelince, kız ya da erkek hiç bi insanoğlunun cozulmesi kolay degil..ne demiş şair; insanoğlu öyle bir denizdir ki, ben paçaları sıvadım hala bu denize giremedim...aslında şair bunu başka türlü soylemiş ama yine de iyi özetliyo

Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!

" 1984 Kutsal Bir Yıldır! "