Konu: ''O'' An
Tekil Mesaj Gösterimi
  #7 (permalink)  
Eski 29-05-2006, 12:56
daPHNe - ait Avatar
daPHNe daPHNe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Editör
daPHNe Varlığını HissettiriyordaPHNe Varlığını HissettiriyordaPHNe Varlığını Hissettiriyor
Forum : İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : Bayan
İkamet :
Yaşı : 24
Mesleği : Öğrenci
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 101
Rütbe :

Abluka Altında
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Nepal’in başkenti Katmandu, bir anlamda Kral muhaliflerinin ablukası altında. Muhalif ittifak içinde yer alan Maocu gerillalar, Katmandu’ya giden yolları kesti. Kent, taze yiyecek ve yakıt sıkıntısı çekiyor. ‘O’ an, gazyağı almak için sıra bekleyenleri gösteriyor. (Associated Press / Gautam Singh)
Ödünç Alınan Mutluluk
Bu fotoğraf, Doğu Avrupa’da Tuna Nehri’nin geçtiği yerlerdeki sel felaketi için serviste... Çocuk ve ailesi, yaşadıkları kasaba, Tuna’dan taşan suların altında kaldığı için kuru bir yere tahliye edilmiş. ‘O’ anda felaketin kıyısında ödünç alınmış mutluluğun keyfini çıkarıyor. (Associated Press / Vadim Ghirda)
“Mutluyuz ama...”
Tayvan, Taipei. Chen Iang, İkinci Dünya Savaşı sırasında Japon askerler tarafından seks kölesi olarak kullanılmış. 18 Nisan günü yerel bir kadın hakları örgütü Chen ve kendisi gibi savaşta seks kölesi olarak kullanılan yaşları 82 ila 90 arasında 5 kadına gelinlik giydirilmiş. Kadınlar mutlu olduklarını söylemiş. Söylemiş ama... “Ama”nın gerisini de Chen’in bakışları anlatmış. (Associated Press / Chiang Ying-ying)

Sınırları zorlamak
Futbol’da Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçından bir enstantane. Milanlı oyuncu Alberto Gilardino’nun kaslarının sınırını zorladığı an. (Associated Press / Bernat Armangue)

ölüm ya da ayrılık
farkeder mi söyle ? Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
sensiz rüzgar olur da özgürlüğümle
ne olur durma gözyaşlarında
bugün de kal yarınlarıma...

_______________***________________

Başka türlü birşey benim istediğim
Ne ağaca benzer ne de buluta
Burası gibi değil gideceğim memleket
Nerde gördüklerim nerde o beklediğim
Rengi başka tadı başka... ''' derdim hep...

Artık demiyorum... Mükemmel'im...Vazgeçilmez'im...

Gördüğüm her güzellikte sen hep varsın...