Konu: Gaoucho
Tekil Mesaj Gösterimi
  #3 (permalink)  
Eski 14-04-2007, 21:59
gaoucho - ait Avatar
gaoucho gaoucho isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
BayEfsane
gaoucho Varlığını Hissettiriyorgaoucho Varlığını Hissettiriyorgaoucho Varlığını Hissettiriyorgaoucho Varlığını Hissettiriyor
Forum : Çok İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : Bay
İkamet : Eskişehir
Yaşı :
Mesleği : BayEfsane
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 117
Rütbe :

Wink

Geri Dönecem Demiştim Ya Kendimi Tanıtmak İçin İşte Geri Döndüm. 1975 te Eskişehirde Dünyaya Geldim. Daha Önceleri Sırasıyla Mars, Jüpiter ve Satürn' deydim. İlk, Orta, Lise ve Üniversiteyi Eskişehirde Okudum. Bu Okulların Ortak Yönü İse Eskişehir' de Olmaları Değil Beni Bünyelerine Kabul Etme Hatasına Düşmeleriydi Daha Sonracıma Askerliğimi Yaptım Tabi Askere Gidene Kadar ve Geldikten Sonra Hatta Şuan Bile Özel Bir Yazılım Şirketinde Hastane Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı İle Uğraşmaktayım. Aynı Zamanda Çok Sportif Bir Adamımdır. Olmayan Vaktimin Çok Büyük Bir Kısmında Off Road Yaptım. Bir Yıl Falan Oluyor GEYİKFORUMA Katıldım ve Bundan Çok Ama Çok Memnununum. Herkez Beni Hızlı Bir Playboy Olarak Bilir Ama Ben Anadolunun Bağrından Kopup Gelmiş Saf Bir Anadolu Genciyim (Yalan). Fırtınalı Bir Hayatım Var. Severim Macerayı ve Adrenali Her Zaman Saniyelerle Yarışırım Her Konuda İyi Olmak Gibi Bir Arayışım Var. Simetri Hastasıyımdır Yamuk duran Herşey Asabımı Bozar. Hiç Bir Zaman Sinirlenmem Kızmam İnsanları Severim. Bekarım Ewlenmek İstiyorum Ama İyi Bir Kısmet Çıkmadı (İlgilenenlere Duyurulur) 1 Tane Kankam War Oda Ekomanya Bilirsiniz Zangoç Kankam Benim Neyse Sıkıcı Olmaya Başlamadan Bitireyim. Ha Bu Arada Yıldızların Altında En Favori Şarkım dır. Sizleri Seviyorum GeyikForum Milletinin İnsanları Kendinize İyi Bakın Hep Online ve Hep GeyikForumda Kalın. Allah Modeminize Zeval Vermesin.

Amin,
Amen,
Ve Bilimum Hepsi

Bu Sıralar Bu Lafı Çok Seviyorum

Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!

Bir Gece Ansızın Gelebiliriz...

Gaoucho Uzaydan Çıplak Gözle Görünebilen Tek Co - Admin