07-06-2006, 17:37
|
| |
Alıntı: | electra´isimli üyeden Alıntı
oyyyy yazık yahu  | Valla çocukluk işte ne yaparsın
bir gün annemle halk otobüsüne bindik kadıköye doğru gidiyoruz.bir yer boşaldı anneme işaret ederek oturmasını istedim.aradan 10 dakika falan geçmişti annemin yanında oturan kadın indi otobüsten. bende hemen kendimi attım boşalan yere doğru.ama tam o sırada annem nedense elini boşalan yere koymak gibi gereksiz bir yer kapma hamlesinde bulunmuş ve ben direkt annemin çekerek kurtarmaya çalıştığı elinin üzerine oturmuşum. nasıl bir anda yakaladıysam kadıncağızın elini, orta parmağı bileğine kadar büküldü ve saatinin demir kordonu parmağını kesti. annem acı bir çığlık atıp elini avucunun içine alarak oflamaya devam etti. Sakarlığımdan dolayı canının yandığını görmek beni çok üzdüğü için " özür dilerim annem" diyerek annemin kafasını iki elimle yanlarından yakalayıp öpmek için onu kendime doğru çektiğim anda otobüs ani bir fren yaptı ve ben annemin suratının ortasına güçlü bir kafa atıverdim. annem kesilen elini bırakmadan iki elinide yüzüne götürerek tekrar acı bir şekilde haykırdı... bütün otobüsten kahkaha sesleri yükseldi bir anda. "yaaa özür dilerim valla fren yaptı o yüzden " diyerek elimi anneme doğru uzattığımda ise annem ayağa fırlayarak ' hayır özür dileme enden ne olursun ya' diye bağırdı... benim bittiğim anlardan biridi bu... kadıköye gidene kadar tüm otobüs gülmekten kırıldı bu saçma aksiliklere
Konu Erlik tarafından (12-05-2007 Saat 16:38 ) de değiştirilmiştir..
|