zamansız ayrılık...dön diyebilmek falan.... ya dön demek istediğin insana hayatta olmasına rağmen ulaşamıyosan? gitmek için bi sebep yokken giden, gidiyorum demeden giden, yokolan insan... 1 dakika once seninle gelecek hayali kuran,kurdurtan, ve 1 dakika sonra sonsuza dek sürecek olan bi saklambaç oyununa başlayan insan..... hadi saklambaç oynayalım bile demeden seni ebe yapan insan... oyun alanının nereyle sınırlı oldugunu bile soylemeyen insan... Ben saklanıyorum,sen neden sakladıgımı sonsuza dek düşün bile demeden yokolan insan.... sen saklambaç oynadıgını sanarken,aslında körebe oynadığını sana farkettiren insan... ee..bu durumda... kime dön denilir? nereye dön denilir... nereye,kime bakıp dön demem gerekiyo... ortalığa bağırsam duyar mı falan filan...... milyonlarca şeyin nedenini cevaplayan konu başlıklarında bunun da nedeni yazar mı ki? pofff....kime nasıl güvenilir ya!!!!!..yeminederim zaten anlamıyodum, şimdi hiç analamıyorum bu insan denen yaratığı!!!!!! ne mağlum babamın ya da annemin bi gun bu şekilde gitmeyeceği...... insanlığa "sıfır" güvenle bakalım nereye kadar........  " 1984 Kutsal Bir Yıldır! "
Konu pheatusa tarafından (25-06-2007 Saat 06:09 ) de değiştirilmiştir..
|