Tekil Mesaj Gösterimi
  #29 (permalink)  
Eski 09-06-2006, 17:00
Erlik - ait Avatar
Erlik Erlik isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
CaNSıN
Erlik GeyikFoRuM BireyiErlik GeyikFoRuM Bireyi
Forum : Çok İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : -
İkamet : İSTANBUL
Yaşı : 27
Mesleği : Antrenör
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 81
Rütbe :

Bakın bu en kötüsüydü galiba. Liseyi yeni bitirmişim o sıralar deli gibi iş arıyorum.kuzenim telefon açtı. cansın bir iş görüşmesi var. kadıköyde ... otelde diye. aslında anlam veremedim ama eğlencesine en azından evdekilerin gözünü boyamak niyetiyle sorup soruşturmadan gittik otele. İçeri girip 5. kat dedikleri için direkt asansöre yöneldik. asansör hareket etti ve geldik 5. kata biz kapı açılacak bir koridor ve odalar çıkacak karşımıza diye beklerken direktmen bir salona açıldı kapı. gayet şık giyimli tahminen karşılama görevlisi bir bey bize doğru geldi ve bayanlar hoşgeldiniz dedi... o an bende jeton düştü benim süper zeka kuzenimin iş görüşmesi sandığı ilan aslında çok ünlü bir firmanın tanışma toplantısıymış... herkes grantualet bizim üstümüzde şallım şullum kotlar bistüyeller falan... uzunca bir süre kalabalık bize bizde kalabalığa baktıktan sonra biranda aklıma gelen ilk kurtuluş yalanını söyledim... ' eeee.. şey biz yanlış geldik bir üst kata çıkacaktık' adam söyle bir bakıp güldü ve peki bayanlar izin verin ben basayım düğmeye diyip asansöre uzandı... ve 1. katın düğmesine bastı... Meğerse 5. kat son katmış... Daha bitmedi yine süper kuzenim asansörden inerken gülmekten altına kaçırmıştı... ve herkeste bunu gördü

Konu Erlik tarafından (12-05-2007 Saat 16:40 ) de değiştirilmiştir..