Konu: Fıkralar
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 06-07-2008, 15:25
Acem Kızı - ait Avatar
Acem Kızı Acem Kızı isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Asistan
Acem Kızı Yükselen YıldızAcem Kızı Yükselen YıldızAcem Kızı Yükselen YıldızAcem Kızı Yükselen YıldızAcem Kızı Yükselen Yıldız
Forum : Çok İyi
Ortam : Süper
Yaradılış : Bayan
İkamet : Kocaeli
Yaşı : 15
Mesleği : ÖzGÜlçin
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 70
Rütbe :

Fıkralar

Centilmen
Soğuk ve karlı bir günde arabaları bozulan bir adam ve sekreteri arabalarını terk etmek zorunda kalırlar,
Yardım istemek amacıyla yola çıkarlar uzun bir yürüyüşten sonra ormanın içinde terk edilmiş bir kulübe bulurlar.
En azından donmadan geceyi geçirmek amacıyla kulübeye sığınırlar hikâye buya kulübede bir uyku tulumu ve birkaç battaniyede mevcuttur
Adam centilmen bir tavırla uyku tulumunu sekreterine verir ve kendide birkaç battaniye üstüne örterek yere uzanır.
Bir süre sonra sekreter seslenir efendim ben çok üşüyorum
Adam kalkar sekreterin üstüne bir battaniye örter ve tekrar yerine dönerek yatar
Bir süre sonra sekreter yine seslenir efendim ben çok üşüyorum
Adam yine yerinden kalkar sekreterin üzerine bir battaniye daha örter ve yine yatar
Kısa bir süre sonra sekreter yine seslenir efendim ben hala çok üşüyorum
Adam yine yerinden kalkar sekreterin uyku tulumunun fermuarını açar ve içine girerek fermuarı kapatır ve yatar
Bir süre sonra sekreter yine seslenir efendim ben hala çok üşüyorum
Adam usulca sekreterine döner ve
Bak burası ıssız bir yer bizi kimse göremez istersen kısa bir süreliğine evliymişiz gibi davranabiliriz ne dersin der
Sekreter; tabiî ki efendim neden olmasın diyince adam tüm gücüyle haykırır O zaman kalkta şu kahrolası battaniyeyi kendin al.

Asker Temel
Temel askerde agacin dibinde gölgelernirken komutan görür ve yanina gider :
- Akser sen ne is yaparsin?
- Insaat ustasiyim komutanim.
- Sen isçini bu durumda yakalasan ne yaparsin?
- Kovarim komutanim...

Anam Babam
Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :
-Komutanım benim bir şikayatim var.
-Söyle.
-Mehmet onbaşı beni döğdi.
-Git, ben onun cezasını veririm.
-Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.
-Anladım, git cezasını veririm.
-Anama babama laf etti.
-Git cezasını veririz dedik ya.
-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.
-Allah rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım.
-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.
Yüzbaşı :
-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya! dedi.

Kinler değil büyük mutluluklar öç aldığı zaman. Yücelikten kısır görkemli acılar çıkar ortaya. Bu beklenmedik sızılara katlanabilir misin ey insan… öfkeye katıldığın, katlanabildiğin kadar… ve görebilir misin tekrar tekrar tüm hayıflarını.

Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!