Tekil Mesaj Gösterimi
  #2 (permalink)  
Eski 28-06-2006, 03:21
pheatusa - ait Avatar
pheatusa pheatusa isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
serbest deli..
pheatusa GeyikFoRuM Bireyipheatusa GeyikFoRuM Bireyi
Forum : İyi
Ortam : İyi
Yaradılış : -
İkamet : Eskişehir
Yaşı :
Mesleği : yatalak
Uyarıları : 0/0 (0)
Tecrübe : 60
Rütbe :

çünkü!!(mualefetten cevap)

Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz?
*Nie kamboçya'yı bulmaya çalışalım ki...

Neden insanlar birbirlerine sarilinca sag-sola sallanirlar?
*Biyolojik olarak bir bedeni tasıma kapasitesine sahip olan iki bacagımızın uzerine bir insan vucudunun 0.5/3 u de yuklendigi zaman vucut denge sekronizasyonu yaratabilmek icin boyle bi tepkimede bulunur..

Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrencile cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?
*Çünkü saçma bi uygulama olur..

Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar?
*"Büyüdüm" hissiyatı....

Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir?
*SAÇMA Bİ SUAL..BU SORUYU GEÇELİM....

Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz?
*Felsefik olarak zamn kavramı kişiden kişiye değişen, goreceli bi kavramdır..cogu dukkan sahibi farkında olmasa da aslında bi filozof kada iyi dusunme yetisine sahiptir...

Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar ? Örn: Şu anda 70 milyon kişi bizi izliyor...
*ne malum izlemedigi...gayet mantıklı.buınun uydusu var,interneti var...

Neden gözlerinden öperim denir?
Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?
*anneannem....

Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir.
Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir?
*"fuck you" adı altında insanlara goz yası dokturen bi sarkıyı barındıran dunyada dom dom kursunuyla sevinmek tabii bi olgudur...

Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde"inanmiyorum!" derler.
inanilmayacak olan nedir?
*yok boyle bi soru...

Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?
*yoktur..o kadar...kurcalama...

Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir?
Bir terslik yok mudur?
*tunç kafiye olgusundan ileri gelen bu durumu siz insanların sorgulaması ne buyuk bi acı...bindi-indi demek daha mı kolay...duymim bidaa...

Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul
etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?
*programı alırken icindemidim..ne bilim belki adam kabul edersen tum malvarlıgını teslim edicen yazmış.....olamaz mı....

Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir?
Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran
boru görmüsler midir?
*isteyince ti sesi de cıkar fi de...geçmişte insanlar tüu die uflermiş boruyu..sonra kelime zaman aşımına ugramıs ...gunumzde ti halini almış...

Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece birkaç gün önce piyasaya çiktigini
bilmemekte midir?
*satış stratejisi 4: reklamdaki mantık hataları satısı etkilemez."reklamın iyisi kotusu olmaz.."

Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur?
*çunku ajax hollanda takımı..lehçesel bi durum soz konusu..neden top10 a tap10 diolar...

Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" di ye yazilir?
Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir
*doktor bu..hijyen adamı...

Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!
Resmi orjinal boyutta görmek için tıklayın!

" 1984 Kutsal Bir Yıldır! "